info@elektromic.be   •   +32 14 58 00 30   •   Telenet Center Elektromic  •   HearSee   •   Shop online

Home » Content » Over Elektromic

Over Elektromic

FAMILIEBEDRIJF – MET DE NADRUK OP EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Elektromic is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1968. Koen Michiels -die de zaak overnam van zijn vader- verhuisde de winkel in 1976 naar de Molseweg 57 in Geel. Ondertussen hebben Koen en zijn vrouw Christine 4 winkels: in Geel, Herentals, Lier en Hove. Bij Elektromic staat een persoonlijke aanpak centraal. Door gerichte vragen te stellen en goed te luisteren proberen de ervaren verkopers de behoeften en wensen van de klant te achterhalen. Dankzij hun uitgebreide kennis zijn ze in staat om op basis daarvan juist te infomeren en adviseren. Zo zorgen ze er bij Elektromic voor dat elke klant tevreden en met het juiste product naar huis gaat.

Onze troeven:

ECHTE BELEVENISWINKEL

Elektromic is een echte belevingswinkel. Ze vinden het belangrijk dat je als klant de producten zoals audiosystemen of tv's kan testen, beluisteren en bekijken. Uniek in de kempen vind jhe hier een audioroom waar je een echte geluidservaring kan opdoen. Regelmatig worden er demonstraties en workshops georganiseerd. Tijdens zo'n demonstratie kan je een bepaald product nog beter leren kennen en krijg je informatie van een echte expert. 

DESKUNDIG ADVIES ZOWEL OFF-ALS ONLINE

Heb je nood aan deskundig advies om de juiste keuze te kunnen maken? Of heb je advies nodig na de aankoop van een product? Onze ervaren verkopers staan je zowel voor als na je aankoop graag bij. Kom langs in 1 van onze winkels of neem contact met ons op.

EIGEN TECHNISCHE DIENST

Ben je niet zo goed in het installeren van technologische apparaten? Geen probleem! Laat een Elektromic vakman je nieuwe apparaat installeren. Zo kan jij vlot en zonder zorgen van start gaan. Elektromic beschikt over een eigen technische dienst met eigen techniekers. Dat is een groot voordeel want zo kunnen ze ervoor zorgen dat er snel een technieker te plaatse is wanneer er een defect is. Onze techniekers zijn gedreven vakmensen die over jarenlange ervaring beschikken, ze zijn door veel van onze klanten gekend en dat schept vertrouwen. 

MET ONZE GRARANTIE KIES JE DE SERVICE OP JOUW MAAT

Wij bieden standaard 2 jaar garantie aan op al onze toestellen, op sommige toestellen is dit zelfs langer. Dankzij deze garantie kan jij zorgeloos van je toestel genieten. Is er iets mis met het toestel of werkt het niet naar behoren? Ook na de aankoop blijven wij voor jou klaarstaan. Niet tevreden van je aankoop? Bij Elektromic hanteren we een 14 dagen retourbeleidt, zie hiervoor de voorwaarden in de winkel. 

GRATIS LEVERING (vanaf €50) OF ZELF AFHALEN

Je bestelling wordt vanaf €50 gratis geleverd, dit kan bij jou thuis of in een Bpost afhaalpunt. Heb je je bestelling dringend nodig? Als het product voorradig is kan je het tijdens onze openingsuren komen afhalen.Wist je dat: Wij ook advies geven over bekabeling bij nieuwbouw of renovatie? Ga je bouwen en heb je advies nodig over bekabeling? We helpen je graag verder! Aan de hand van onze jarenlange ervaring kunnen wij jou -in samenwerking met de architect en elektricien- een deskundig advies geven.

Wist je dat: Wij ook advies geven over bekabeling bij nieuwbouw of renovatie? Ga je bouwen en heb je advies nodig over bekabeling? We helpen je graag verder! Aan de hand van onze jarenlange ervaring kunnen wij jou -in samenwerking met de architect en elektricien- een deskundig advies geven.